Rubint Réka drámai vallomása édesanyjáról

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. november 26. - 17:21

Sokszor egy soha véget nem érő fájdalmat érzünk, amikor elvesztjük az egyik szerettünket, aki már sosem lehet velünk, csak lélekben.

Rubint Réka számára a család mindennél fontosabb, mindent felülír. Közel egy évvel ezelőtt azonban megtörtént az, ami minden lehetséges forgatókönyvön túltett, ráadásul kegyetlenül gyorsan és drámai módon.

Az egész sajtót bejárta a hír, amikor kiderült, hogy Réka elvesztette az édesanyját, aki a család háza előtt lett rosszul, és a lánya karjaiban ment el. Minden egyik pillanatról a másikra történt, nem volt különösebb előjele, hogy az lesz Réka édesanyjának utolsó napja.

Erről is beszélt a sztár Hajdú Péter műsorában a LifeTV-n, a Frizbiben, amit vasárnap este láthatnak a nézők. „Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van, és mehetünk. A fiam, Norbika előreszaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva.” – idézte a Ripost Rékát a cikkében.

Az idős asszony szó szerint a családja előtt vesztette életét, és olyasvalamit látott Réka az édesanyja szemeiben, mint még soha. Szívszorító lehetett, amikor még köszönetet tudott mondani neki, de a szemeivel jelezte, hogy őt már várják odaát.

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi „sokkolta” Rácz Jenőéket

A mentők természetesen mindent megtettek, amit csak lehetett, egy órán át küzdöttek az asszony életéért, de már nem tudták visszahozni. A gépekről akkor kapcsolták le, amikor már a sejtek sem működtek tovább.

A megrázó és szívszorító vallomásból az is kiderült, hogy Réka hogyan búcsúzott el, milyen körülmények között tette ezt meg. Volt ideje rá, de a fájdalom akkor mindennél erősebb lehetett.