Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Rubint Réka egy lemondott randi másnapján költözött Schobert Norbihoz

Schobert Norbi továbbra is mély szerelmet érez Rubint Réka iránt, aki a legfontosabb számára, és boldogan emlékszik visszaköltözésük napjára.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka és Schobert Norbi hosszú ideje alkotnak egy párt. Szinte mindent átéltek, amit lehetett, és amikor Norbi élet-halál között volt, akkor is Rékát szerette volna utoljára látni, de végül életben maradt.

Mostanában minden Schobert Norbi 18 éves fiáról szól a médiában, aki ugyan kikapott a Sztárbokszban, sokak elismerését kivívta. Ma pedig Réka ünnepel, melynek kapcsán megismerhettünk egy történetet. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Ma Réka névnap van. 22 éve pont lemondta ezen a napon az első komoly randit, mert a vendégeivel ünnepelt.” – árulta el Norbi a sztorit, és egyúttal visszaemlékezett arra a bizonyos napra.

Norbi még mindig szerelmes Rékába

„Ám másnap reggel hozzám költözött és azóta vagyunk egy Szerelmespár! Amikor a kiskori fotóját nézem, hát már kisfiúként is virágot vittem volna Neki az alsó tagozatba.” – folytatta Norbi érzelmesen.

„Van, hogy ráébredsz, hogy az igaz szerelmek az égben köttetnek. 3 csodás gyereket szült nekem – erre vagyok a legbüszkébb – és ebből kettő már pont felnőtt és pont olyan szerelmes, mint mi.” – tette hozzá a büszke édesapa.

„Azt kívánom Nektek Fiatalok és Mindenkinek, hogy érezzék azt az érzést, amit mi! Réka jelentése: Reka, kispatak, kisfolyó. Hát kispatak, átmostad az egész életem. Elsodortál minden akadályt, át tudtam kelni rajtad a legnehezebb pillanatokban. Oltottad szomjam, megvédtél mindentől és mindenkitől. Megmutattad mindig mi a helyes irány, amerre a patak csobog. Isten éltessen Névnapod alkalmából Szerelmem!”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.