Többen is rosszul lettek Ferenc pápa szentmiséjén, egyikük Zacher Gáborhoz került

Fotó: Ferenc pápa érkezik szentmiséjére pápamobilján a Parlament előtti Kossuth téren háromnapos magyarországi apostoli látogatásának harmadik napján, 2023. április 30-án. Mögötte Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelenlegi állapotukról egyelőre nincs hír, ám minden bizonnyal azóta megkapták a szükséges ellátást.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a vasárnap délelőtti, budapesti Kossuth téren megrendezésre került pápai szentmise volt Ferenc pápa magyarországi apostoli látogatásának legnagyobb eseménye, amelyen bárki részt vehetett előzetes regisztráció nélkül.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Ám azoknak sem kellett aggódnia, akik számára nem maradt hely a 25 ezer ember befogadására képes téren, hiszen a környező utcákban, kivetítőről nézve is nyomon lehetett követni a történéseket, amely rengeteg embert vonzott a helyszínre.

Most viszont egy olyan hír érkezett, miszerint többen is rosszul lettek a tömegben, egy nőt például hordágyon vittek el a mentősök, bár a jelenlegi állapotáról egyelőre nincs hír – derül ki a Borsonline beszámolójából.

A Blikk pedig arról írt, hogy az egyik orvosi sátornál Zacher Gábort, a közismert toxikológus főorvost is látták, akinek szintén akadt munkája, ugyanis egy újabb hölgy lett rosszul, akit hozzá vittek be hordágyon.