Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Ronaldo után két másik világsztár is az Al-Nassr játékosa lehet

Fotó: Cristiano Ronaldo portugál futballcsillag nevét és számát viselõ mezt mutat egy férfi az an-Nászr szaúdi labdarúgóklub rijádi üzletében 2023. január 2-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúd-arábiai klubhoz szerzõdött. MTI/AP/Amr Nabil
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy Cristiano Ronaldo nem maradt egyedül világsztárként a szaúd-arábiai klubnál, két nagyon nagy név is csatlakozhat az új projekthez.

Cristiano Ronaldo történelmet írt azzal, hogy aláírt az Al-Nassr-hoz, ahol őrületesen sok pénzt fog keresni, már napi szinten is. Most úgy fest, hogy a portugál klasszis mellett mások is megtehetik ugyanezt, és távol az európai futballtól vezethetnek le.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A hírek szerint Eden Hazard megbeszéléseket folytatott az Al-Nassr főnökével, Rudi Garciával egy esetleges klubváltásról. A 32 éves játékos pályafutása gyakorlatilag akkor került lejtmenetbe, amikor elhagyta Londont, és a Real Madridhoz szerződött.

A belga világsztárnak messze nem ment úgy a játék, mint a Chelsea színeiben, ráadásul sokszor volt sérült. Hamar jöttek is a pletykák, miszerint távozhat Madridból, ami még mindig nem történt meg, de közeleg a váltás.

Hazard és Garcia együtt dolgoztak a Lille-nél Franciaországban, így még könnyebben mondhatna igent a szaúd-arábiai ajánlatra. A Daily Mail azt írja, az El Chiringuito szerint Hazard és Garcia valóban találkoztak a lehetséges klubváltás miatt.

Sőt, a Football Espana szerint Sergio Ramost is kinézhette a klub, így két másik világsztár is csatlakozhatna Ronaldo mellé. A 37 éves játékos várhatóan a PSG elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be, így rögtön összetalálkozhat Messivel, aki nemrég világbajnokságot nyert Katarban.