Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Rogán-Gaál Cecília rendkívül csinos partiszettje és fürdőruhája

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília is szeret csinosan öltözni, és egy újabb nagyon látványos szettet állított össze magának.

Ha épp nincs ötletünk arra, hogyan öltözködjünk, mit vegyünk fel egy eseményre, egyszerűen csak csapjuk fel az Instagramot. Számtalan remek tippet találhatunk a nagy közösségi platformon keresztül.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Nem kell messzire mennünk, Magyarországon is tömegével vannak hírességek, és közülük páran folyamatosan extra szetteket viselnek. Mindig jó ötletet meríteni másoktól, sokszor akár egy ihlet miatt is.

Nyilván a többség a világsztárokat igyekszik figyelni, ugyanakkor hazai pályán is találhatunk erős egyéniségeket, karaktereket. Sarka Kata is ebbe a kategóriába sorolható, akárcsak a barátnője, Rogán-Gaál Cecília.

Mindketten édesanyák, ugyanakkor maximálisan odafigyelnek magukra, és láthatóan fittek. Kiváló formának örvendenek, és higgyétek el, amikor egy nő magabiztosan érzi magát a tükör előtt, az mindennél többet ér.

Cecília is abszolúte formában kezdte meg a 2023-as esztendőt, és egy nagyon látványos szettet mutatott be magán, amit egy fürdőruha követett. A róla készült fotókat erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.