Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Rejtélyes haláleset: tolatás közben a folyóba hajtott egy fiatal orvos Írországban

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A vízszint elég magas volt az elmúlt napok heves esőzései miatt, amely tovább ronthatta a nő túlélési esélyeit.

A jelentések szerint pénteken egy 30 éves orvos vesztette életét, miután az autója egy folyóban kötött ki az írországi Castlebarban, a mentőszolgálatokat pedig éjfél előtt riasztották, sajnálatos módon azonban a nő életét már nem tudták megmenteni.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Az Irish Mirror beszámolója alapján Dr. Sara Ahmed a Mayo Egyetemi Kórházban dolgozott, a rendőrség pedig úgy véli, hogy egy meglehetősen furcsa balesetben halt meg, ezért nyomozást indítottak az ügy kivizsgálására.

Egyelőre annyit sikerült megállapítani, hogy az orvos épp tolatott az autójával, amikor áttörte a biztonsági korlátot, ennek következtében a folyóba hajtott, hiszen a járművet részben a víz alá merülve találták meg.

Hozzátették, hogy a folyó vízszintje elég magas volt az elmúlt napok heves esőzései miatt, amely tovább ronthatta a nő túlélési esélyeit, akinek a holttestét már elszállították boncolásra – közölte az express.co.uk.

A rendőrség arra kérte azokat, akik esetleg szemtanúi voltak a történteknek vagy a környéken jártak este 10 és éjfél között, hogy mielőbb jelentkezzenek, hátha fontos információkkal tudnak szolgálni az ügy kapcsán.