Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

A Real Madrid kiszállt az Erling Haalandért folytatott harcból

Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. május 3. - 13:04

A Real Madrid ki akarta használni a játékos kilépési záradékát, azonban úgy tűnik, Haaland mégsem költözik Madridba. 

A Diario Marca és Ramón Álvarez de Mon értesülései szerint a Real Madrid kiszállt az Erling Haalandért folytatott licitből, játékos nem költözik Madridba a következő nyári átigazolási időszakban. 

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

A spanyol sajtó szerint mindez azért van, mert nem tudnak olyan szilárd és meggyőző projektet ajánlani, amit a norvég elfogadott volna, ráadásul anyagilag sem tudják felvenni a versenyt a Manchester Cityvel – írja a Fichajes.net

A madridiak érdeklődtek a norvég csatár szolgálatainak megszerzése iránt, kihasználva a Dortmunddal kötött szerződésében szereplő felmondási záradékot, amely lehetővé teszi, hogy 75 millió euróért távozzon.

Azonban mindig a szemük előtt lebegett, hogy Haalandnak elég sok sérülése volt az elmúlt időben: 15 sérülés az elmúlt három szezonban, ráadásul Benzema hatalmas formában van, Kylian Mbappéról pedig nem hajlandók lemondani. 

Egyre jobban úgy tűnik, hogy csak a Manchester City marad talpon, az angol klub hajlandó kifizetni az összes záradékot, nem sajnálják kivásárolni Haalandot, és képesek lennének a világ egyik legjobban fizetett csatárává tenni.

A Real Madridnál azonban vannak olyan nevek, akiket nem tévesztenek szem elől, továbbra is harcolnak Antonio Rüdigerért és Kylian Mbappéért is.