Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

A Real Madrid kapusa is véleményezte Ronaldo döntését

ar-Rajján, 2022. december 1. Thibaut Courtois belga kapus a katari labdarúgó-világbajnokság harmadik fordulójában, az F csoportban játszott Horvátország-Belgium mérkõzésen az ar-rajjáni Ahmad bin Ali Stadionban 2022. december 1-jén. MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Thibaut Courtois úgy véli, hogy egykori csapattársa jó döntést hozott, amikor aláírt az Al-Nassr csapatához.

Cristiano Ronaldo kilenc szezonon át erősítette a Real Madridot, ahonnan még 2018-ban igazolt a Juventusba, majd a Machester United csapatához. Innen Szaúd-Arábiába vezetett a portugál útja.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Courtois jól ismeri a 37 éves portugált, a belga kapust pedig arról is kérdezték egy keddi sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy Ronaldo végül az Al-Nassr csapatához igazolt – közölte az ESPN.

„Szaúd-Arábia legyőzte a világbajnokságon a későbbi győztes Argentínát. Cristiano átigazolása a saját döntése volt, de ez is azt mutatja, hogy Szaúd-Arábia fejlődni akar. Fontos a bajnokság számára, hogy egy ilyen szintű játékos érkezett hozzájuk” – mondta a Real Madrid hálóőre.

Később a csapat edzője, Carlo Ancelotti is megszólalt Ronaldo kapcsán:  “Ez egy fantasztikus szerződés az Al-Nassr számára. A legjobbakat kívánjuk Cristianónak. Ő a klubunk legendája.”

A Real Madrid játékosai hamarosan akár személyesen is találkozhatnak Ronaldóval, a csapat ugyanis Szaúd-Arábiába utazott, 2020 óta ott rendezik ugyanis a spanyol Szuperkupát. A négyes döntőben a Barcelona, a Betis, valamint a Valencia is részt vesz.