Nem szégyenlősködött a Real Madrid, rendesen beárazták nagy tehetségüket

Fotó: Facebook/Martin Odegaard
not image

Kornis Vivien

2021. július 30. - 08:13

Bár a Real Madrid még bízik benne, hogy a 22 éves sztárjátékos meggondolja magát és Spanyolországban marad, a középpályás fejét teljesen elcsavarta az Arsenal.

A Real Madrid úgy véli, Martin Odegaard nagy jövő előtt állhat még a csapatban, de a klub nem zárja ki, hogy ha a játékos mégis ragaszkodik a távozáshoz, elengedik – amennyiben valaki hajlandó megadni érte az 50 milliós irányárat.

Az ESPN információi szerint a spanyol élvonalbeli klub továbbra is reménykedik abban, hogy Odegaard meggondolja magát és a Santiago Bernabéuban marad, és a következő két hét döntő fontosságú lehet a játékos jövőjének kérdésében. 

A norvég válogatott labdarúgót az előző szezon második felére egyébként kölcsönadták az Arsenal csapatának, mert Zinedine Zidane akkori edző alatt nem lépett a pályára.

Mikel Arteta Arsenal-edző egyébként szívesen aláírna Odegaardal, de a lap forrásai szerint nagyon valószínűtlen, hogy a középpályás kölcsönben távozik, tekintettel arra, hogy a Madrid a járvány miatt pénzügyi nehézségekkel küzd.

A 22 éves Odegaard 2015-ben csatlakozott a Madridhoz, de a középpályásból csak akkor lett szenzáció a La Ligában, amikor a 2019-20-as szezont kölcsönben töltötte a Real Sociedadnál.