Kiderült, mennyi pénzt ajánlott Odegaardnak az Arsenal a Real Madriddal szemben

Fotó: Twitter/Arsenal
not image

Hujber Dávid

2021. július 29. - 11:22

Az angolok nem kevés pénzt tettek le az asztalra, amire a norvégnak nemet kellett mondania, mivel a Real Madridnál számítanak rá.

Ha Zidane a csapatnál marad, nem áll fel újra a kispadról, akkor minden valószínűség szerint Odegaard Angliában marad. A norvég sztár régóta futballozik a Real Madrid kötelékében, ám továbbra sem kapta meg az igazi lehetőséget.

A rendszeres játéklehetőség hiányzik számára, emiatt is került kölcsönbe az Arsenalhoz még tavaly télen, ahol azonnal kedvenccé vált. Megszerette Londont, a klubot és a Premier League-t, így minden adott volt az átigazoláshoz.

Azzal azonban, hogy Zidane távozott, és Ancelotti került a helyére, minden megváltozott. Az olasz közölte Odegaarddal, hogy fontos szerepet szán neki a szezonban, és ezek nem üres szavak a részéről, valóban ott lehet a kezdőben.

A Defensa Central beszámolója szerint az Arsenal szerette volna, ha Odeggard velük marad, és igen komoly ajánlatot tettek számára. Arteta mindenáron meg akarta tartani a fiatal játékost, és 7 millió eurós fizetést ajánlott számára, ami lényegesen magasabb annál, mint amennyit a Real Madridnál keres. Több mint 2 millió euróval kereshetne többet, mint jelenleg.

Odegaard el is gondolkozott azon, hogy távozzon, mivel nemcsak sok pénzt kapna, hanem garantált helyet is a csapatban. A Real Madridnál kizárólag abban az esetben készek elengedni a tehetségüket, ha nagyobb ajánlatot kapnak érte.

Tokió 2020: Cseh László igazi legenda, irány a döntő

Ancelotti ezt nem akarja, nagyon hisz a norvégban, és ha Odegaard most elmegy, azt talán örökre megbánná. Fontos megjegyezni, hogy a futballista szerződése 2023-ban lejár, és ez a nyár lenne a legideálisabb arra, hogy a lehető legtöbb pénzt kapják érte.