Már a Milan elleni mérkőzésen felfedné a Real Madrid új mezét az Adidas

Fotó: Facebook/Real Madrid C.F.
not image

Kornis Vivien

2021. július 27. - 11:26

A Real Madrid új mezét még nem mutatták be hivatalosan és a klub online boltjában sem lehet megrendelni, de néhány napon belül debütálhat a vadonatúj egyenruha.

A Real Madrid első új szettjének premierjére a Rangers elleni meccsen került sor, habár már hetekkel ezelőtt láthattuk azt a hivatalos üzletekben és az online shopokban. 

Az idegenbeli mez hivatalos bemutatója azonban még várat magára, de a Defensa Central szerint az új szett debütálása a következő napokban megtörténhet.

A tengerészkék mezt egyfajta graffiti díszíti, és helyet kap rajta a fehér szín, illetve az Emirates, az Adidas és természetesen a klub legendás szimbóluma, a pajzs is. Az új szettről a Footy Headlines osztott meg kiszivárgott képeket.

A Real Madrid és az Adidas is arra készül, hogy hamarosan a szurkolók számára is elérhetővé válik a vadonatúj mez, de egyelőre csak a múlt szezon rózsaszín szettje rendelhető meg az online üzletekből. 

A lap információi szerint az Adidas már a AC Milan elleni augusztus 8-i, Ausztriában megrendezendő mérkőzésen felfedné az új idegenbeli szettet.