Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Ismét Rashford sérülése miatt aggódhat a Manchester United

A Manchester United egy soha nem látott sérüléshullámmal küzdhet meg, ami erősen rányomja a bélyegét a teljesítményükre.

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United erősen felemásan teljesít az angol bajnokság idei szezonjában. Hiába a rossz teljesítmények, Ten Hag még mindig a Vörös Ördögök edzője, de ha a szurkolók egy részén múlna a dolog, már más ülne a kispadon.

A tulajdonosi kör és az érkező befektető is hisz a hollandban, akinek számos problémával kell szembenéznie. Az egyik legnagyobb gond, hogy az igazolásai közül szinte senki nem vált be, és nem kevés pénzt költött el rájuk. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Emellett rengeteg a sérült a csapatnál, viszont az jó hír, hogy a De Gea helyére érkezett Onana elkezdte törleszteni az árát a kapuban. Biztos pontja lehet a csapatnak, ellenben Rashforddal, aki képtelen betalálni a kapuba.

Míg tavaly a csapat gólzsákja volt és rengeteg mérkőzésen köszönt be, most még csak elvétve sincsenek góljai. Sőt, legutóbb a válogatott meccsen megsérült, ami után a szövetségi kapitány, Gareth Southgate nyilatkozott.

Azt mondta, valószínűleg rendben lesz a támadó, és úgy vélték, az ütközés jellege miatt jobb lehozni a világsztárt a pályáról. A szakember hozzátette, nem vonna le messzemenő következtetéseket a történekből, és megismételte, Rashford összességében rendben volt, amikor lejött – írja a Live Here We Go.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.