Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Ramos nehéz helyzetét Amerikából oldhatják meg

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Sergio Ramos debütálása egyre csak késik, már a szerződésének a felbontása is felmerült. 

Sergio Ramos még mindig nem lépett pályára új csapatának a mezében, és előfordulhat, hogy a várva várt debütálás a válogatott szünet után sem történik meg. Tekintve, hogy sokan már a karrierjének végét emlegetik, a Real Madrid elnöke megveregetheti a vállát a döntéséért, hogy nem kötelezte magát arra, hogy még néhány évig csillagászati összegeket fizessen a játékosnak. 

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A franciák oldaláról viszont nem volt jó döntés a sérült védő leigazolása, akinek 2023-ig szól a kontraktusa, azonban néhányszor már felvetődött, hogy nem tölti ki, és idő előtt elköltözik Párizsból. Még van néhány türelmi hete a felépülésre, azonban egyre kevésbé bíznak benne, hogy jelentős darabja lehet Pochettino taktikájának. 

Az érkezése hihetetlen izgalmakat váltott ki a szurkolók körében, azonban ez mára teljesen eltűnt, már csak sértegetéseket és kritikákat kap a fanatikusoktól. 

A szerződéséről szóló pletykák egyelőre megválaszolatlanok, azonban a játékos az El Nacional értesülései szerint nem aggódik, ugyanis egyenesen az Egyesült Államokból dobhatnak neki mentőövet. 

Látva a kialakult helyzetet, David Beckham nem habozott, hogy tudassa a spanyollal, hogy szívesen látná az Inter Miamiban, ahol Ramos ráadásul sokkal jobb szerződést kaphatna korábbi madridi csapattársától, mint amellyel jelenleg rendelkezik Párizsban. 

Beckham úgy véli, hogy a a középhátvéd érkezése óriási hírverés lenne az amerikai csapat számára, azonban az átigazolás Ramos-nak is jól jönne a jelenlegi helyzetben. 

Ráadásul Pilar Rubiónak, Ramos feleségének elege van a franciaországi életből, ezért támogatná a költözés lehetőségét, főleg Miamiba, ahol angolul és spanyolul tudnának kommunikálni, és nem kellene szenvedniük a francia nyelvvel.