Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

A Real Madrid klasszisát nézte ki csapatába David Beckham

David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó, az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja, az UNICEF jószolgálati nagykövete fényképezésen vesz részt az UNICEF fennállásának 70. évfordulója alkalmából tartott rendezvényen a szervezet New York-i székházában 2016. december 12-én. Az ENSZ közgyûlése 1946. december 11-én alapította a szervezetet, amely a második világháború után legfontosabb feladatának az otthontalan, éhezõ, elárvult gyerekek megsegítését tekinti. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Sorra hozza a klasszisokat csapatába, az Inter Miamiba David Beckham, aki újabban egy személyes jó barátját, a Real Madrid egyik gigászát nézte ki magának.

Az Inter Miami ugyanis leigazolná a következő idényre a blancók 33 éves brazil balhátvédjét, Marcelót – tudta meg az AS. A brazil szerződése 2022 nyarán jár le, ezt követően pedig David Beckham az amerikai bajnokságba csábítaná.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Marcelo formája az elmúlt két év során érzékelhetően visszaesett, részben a kora és a sérülései miatt. Az Inter Miami éppen ezért már a mostani nyáron megállapodna vele, hogy szerződésének lejártával hozzájuk igazoljon.

A klub csapatkapitány-helyettese esetében ugyanis felmerült már annak a veszélye, hogy annyira kiszorulhat a kezdőből, hogy csak harmadik számú opció legyen. Alakzattól függően, amennyiben négy védővel játszik a csapat, ott már Ferland Mendy előtte van a rangsorban.

Mint az AS fogalmazott, Marcelo nem is akar a csapat terhére válni és méltóan akarja lezárni azt a másfél évtizedet, amit a csapatnál töltött. A brazil még amikor a csapathoz került, egy rövid időre együtt is tudott játszani leendő munkaadójával, David Beckhammel.

A tárgyalás elsősorban a játékos fizetésén fog eldőlni, amely magasnak számíthat az MLS viszonylatában, évi 8 millió eurót keres jelenleg. Beckham azonban, hogy csapat imidzsét emelje, nem fogja sajnálni a pénzt a brazilért.

A spanyol lap megjegyzi, hogy nem ő lehet az egyetlen, akit a Real Madridból elhoz a korábbi futballista, ugyanis a feltehetően idén nyáron szabadon igazolhatóvá váló Sergio Ramos is felmerült az Inter Miami egyik igazolásaként.