Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Lázadás a PSG-nél: ellentét alakult ki Ramos és a klub között

A PSG minden idők egyik legjobb védőjét szerződtette a nyáron, azonban Sergio Ramos még mindig nem épült fel a sérüléséből.

Fotó: Twenty20
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain nagy fába vágta a fejszéjét, amikor sikerült megszerezniük Sergio Ramos-t anélkül, hogy átigazolási díjat kellett volna fizetniük a Real Madridnak. Csak a hátvéd által kért összegre kellett beruházni, valamint kétéves szerződést aláírni, de cserébe az elmúlt évtized egyik legjobb védőjét kapták meg.

A furcsa az, hogy a Real Madrid egyetlen akadályt sem gördített a dolog elé, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy Sergio Ramos nem távozott, hanem kirúgták, mert meg akarta hosszabbítani a szerződését. Al Khelaïfi, a PSG elnöke ezt nem így látta, és győztesnek érezte magát. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Még négy hónap sem telt el azóta, hogy a PSG bejelentette Sergio Ramos szerződtetését, a francia fővárosban máris a hajukat tépik. A középhátvéd még mindig nem debütálhatott, és úgy tűnik, hogy a várakozás hosszú lesz. Ezt a viszonyt azonban beárnyékolták azok a hírek, amelyek szerint Ramos nem volt hajlandó debütálni az Olympique Marseille ellen, mert úgy vélte, hogy a PSG orvosai nyomás alatt kényszerítik őt, és nem azért, mert valóban úgy gondolják, hogy a középhátvéd készen áll a játékra.

A PSG illetékeseihez közel álló médiumoknak kiszivárgott információ véget vetett Sergio Ramos türelmének, akit nagyon bosszantott, hogy Párizsban máris egy esetleges távozásról beszélnek, akár a Newcastle-höz, akár az Inter Miami-hoz, olyan lépésekről, amelyeket a játékos nem is fontolgat, így mégiscsak nyomást gyakorolnak rá, hogy most már játsszon – írja az El Nacional.

Végül Sergio Ramos és testvére, valamint ügynöke, René már a PSG tudtára adta, hogy a játékos csak akkor lép pályára, ha teljesen felépült a talpizombántalmából, mivel egy visszaesés nagyon súlyos lehet. Nem mellesleg a PSG már tudja, hogy Ramosnak 2023. június 30-ig, szerződésének lejártáig esze ágában sincs elköltözni Párizsból. A játékosnak ez világos, így semmilyen nyomás nem fogja rávenni, hogy meggondolja magát.

A PSG-nek tehát nincs más választása, mint elfogadni, hogy valószínűleg nagy hibát követtek el Sergio Ramos szerződtetésével, és megpróbálják újraépíteni a kapcsolatot a játékossal. Nincs más választásuk, mint feltételezni, hogy Ramos 2023 nyaráig a csapatban marad, így a legjobb, ha visszahozzák őt, hogy a lehető legmagasabb szinten teljesítsen.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.