Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Sergio Ramos gondjai túlmutatnak a sérülésén

Sergio Ramos a másik játékos, akinek nem úgy sikerült a párizsi kaland, ahogy azt előtte elképzelte: hónapok óta talpizomsérüléssel küzd, amely nagyon megnehezíti a visszatérését.

Fotó: Unsplash/Tim L. Productions
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A sérülés, más fizikai problémák és a Covid-19 miatt Ramos mindössze 21 mérkőzésen játszott a tavalyi szezonban. És most, a sérült talpcsontja felépülésének utolsó szakaszában a sevillai középhátvéd debütálása ismét késik.

Minden alkalommal, amikor a spanyol középhátvéd úgy tűnik, hogy felépülve érkezik meg, egy újabb fizikai probléma miatt továbbra is kiesik a párizsi bemutatkozása. Bár a hétvégén Mauricio Pochettino csapatában szerepelhetett volna, az utolsó pillanatban felmerült kellemetlenségek miatt Sergio Ramos nem állt rendelkezésre a Lille elleni mérkőzésen. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Azonban nem csak ez, hanem a csapattársai is gondot okoznak a spanyol védőnek. Igaz, hogy Sergio Ramos nyakában ott lóg a szupersztár címke, de nem szabad elfelejteni, hogy a Pochettino számára jelenleg elérhető középső védők szintén világklasszisok. Presnel Kimpembe és Marquinhos a PSG vitathatatlan párosa, Thilo Kehrer pedig komolyan pályázik a kezdőbe kerülésre.

A német Kehrer magas passzsikert tudhat magáénak 96,2 százalékkal, ezzel a számmal Európa legjobb passzolójának számít, megelőzve olyan neveket, mint Toni Kroos, Kevin De Bruyne és Sergio Busquets. Ha a remek labdakezelése mellé hozzávesszük, hogy milyen jól olvassa a játékot, és hogy egy az egy elleni szituációkban nehezen legyőzhető játékos, akkor az El Nacional szerint nem őrültség elkezdeni azon gondolkodni, hogy Sergio Ramos nem érdemelné ki a helyét a kezdőcsapatban.

Persze az a Ramos, akit mindannyian ismerünk, a világ bármelyik csapatában megkérdőjelezhetetlen lenne, de tekintve, hogy már majdnem egy éve inaktív, érthető, hogy Pochettinónak látnia kell, hogy az a játékos, aki előbb-utóbb felépül, az a vezér, akit a Real Madridtól szerződtetett.

Ennek ellenére az argentin edző továbbra is várja, hogy felépüljön az az ember, aki a védősor vezetője lesz. Mindeközben Marquinhos és társai továbbra is biztosítják a párizsiak hátvédsorát, amely a Ligue 1 és a Bajnokok Ligája élvonalában is tartja a csapatot, azonban Pochettinónak biztosan okoz némi fejfájást a kezdőcsapat összeállítása, ha Ramos teljesen felépül. 

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.