Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Radics Gigit és táncpartnerét az őszinteség lendíti át a nehézségeken

Az énekesnő és táncpartnere őszintén vallottak arról, hogy milyen a kapcsolatuk.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars versenyzői, Radics Gigi és Baranya Dávid egy játék keretében több érdekes kérdésre is válaszoltak. Az első arra vonatkozott, ki késik el többször a próbákról, mire mindketten rávágták, hogy az énekesnő.

„Szerinted a smink hogy kerül a fejemre reggel?” – fordult Gigi a táncoshoz. Mire ő azt felelte: „Szerintem ez nem is smink, szerintem magadtól vagy ilyen szép”. Az énekesnő csak annyit fűzött hozzá cinikusan, ő így ébred minden nap. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A következő kérdés arról szólt, kié az utolsó szó: itt Gigi Dávidra szavazott, míg a táncos kissé elbizonytalanodott. Az énekesnő viszont biztosította róla, hogy ez nem egy rossz dolog, szerinte ez egy férfias tulajdonság.

Annak kapcsán, hogy melyikük az őszintébb, ugyanazon a véleményen voltak. „Az van, hogy nagyon őszinték tudunk lenni egymással, és ez a kulcsa a mi kapcsolatunknak ebben az egészben. Szerintem ez tud minket átlendíteni olykor a nehézségen, és ez tud minket tovább emelni” – mondta Dávid.

Gigi hozzáfűzte: „Akár párkapcsolatról beszélünk vagy barátságról, sajnos manapság én azt gondolom, hogy egyre inkább kihal ez a dolog. Sok minden miatt, ezt most nem fogom részletezni. De nekem nagyon fontos, hogy olyan emberekkel vegyem körbe magam, akik ilyen őszinték, mint egy Baranya Dávid”.