Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
392,64 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
64,168 $

Rácz Jenő szívesen kritizálja mások főztjét, ám fordított esetben ez nincs ínyére

Ettől függetlenül meghallgatja és elraktározza magában, hogy ha szükség lenne rá, be tudja építeni a saját életébe vagy a szakmájába.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Együtt ünnepeltek a legjobb séfek az Év étterme díjátadó gálán, ahol Rácz Jenő mindkét étterme (Rumour, Costes Restaurant) megkapta a legjobbaknak járó elismerést. A Blikk pedig arra volt kíváncsi, ő maga hogyan kezeli a felé irányuló kritikát.

Ő azt gondolja, teljesen más az, amikor az embernek az a dolga, hogy kritizáljon egy amatőr versenyen, ettől viszont eléggé eltér a való élet. Majd hozzátette, szívesen véleményezi mások főztjét, ám fordított esetben (ha negatív hangvételről van szó) ez nincs ínyére. Soron kívül Németh Krisztián visszaemlékezett a Liverpoolban töltött időszakára, Szoboszlairól is beszélt

„Művészlélek vagyok, tehát nem tudom annyira jó szívvel venni. Nyilván meghallgatom és elteszem egy jó helyre, és ha nagyon kell, akkor előveszem azt a kritikát”

– mondta Rácz Jenő.

Kiemelte, nagyon fontosnak tartja, hogy ezek a kritikák jókor, jó helyen találják meg az embert, és beépítse azokat a saját életébe vagy a szakmájába, hogy jobb legyen. Elismerte, hogy az ilyen jellegű véleményezésnek megvan a maga haszna, mégsem hiszi, hogy bármely helyzetben szükség lenne rá.

Majd a kedvenc ételeiről kérdezték, így elmondta, hogy szokott gyorséttermi ételeket is fogyasztani, de a gulyáslevest különösen szereti, amiből bármikor képes lenne egy tállal bekanalazni. Hozzátette, ha valahol ez a menü, biztosan kipróbálja, már csak azért is, hogy kritizálhasson.

Legkevesebb 155 ember életét követelték a heves esőzések Tanzániában (videó)

A szokatlanul mostoha időjárás következtében legkevesebb 155 ember vesztette életét.