Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Rácz Jenő kabriós szelfije nagyot megy, neki is melege van

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Noha még mindig „csak” 23°C körül mozog a levegő hőmérséklete, sokkal többnek érezzük azt a Nap ereje miatt.

Eljött a nagy nyári szezon, egyik pillanatról a másikra köszöntött be a meleg idő, amire számítani lehetett. Singh Viki is egy szexi fürdőruhás poszttal indította útjára a nyári szezont, ami reményeink szerint hosszú lesz.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Török Livi sem panaszkodhat, az Exatlon Hungary sztárja nagyon vonzó, akárcsak Gelencsér Timi. A TV2 műsorvezetőnője klasszis vonalakkal hangol az évadra, és valószínűleg idén is sokat láthatjuk a Balatonon.

Szabó Franciska sem panaszkodhat, bár ő egy „házzal” arrébb éli az életét, jelenleg Miamiban. Az Exatlon Hungary bajnokversenyzője igen komoly izmokat hozott össze, amikre maximálisan büszke lehet.

Rácz Jenő is szépen halad előre a fogyással, pár hét leforgása alatt nem kevés súlytól vált meg. Ez pedig bizonyítja, hogy a kitartása ezen a területen is megvan, és még mindig csak a nyár elején járunk.

Jenő szereti a szép autókat, pillanatnyilag egy kabrió Mercedest vezet, amiben minden luxus megvan, melyre szüksége lehet az embernek. Ha kíváncsi vagy Jenő kabriós szelfijére, akkor csak kattints erre a linkre.