Rácz Jenőék meghozták a nagy döntést A Konyhafőnökben (videó)

Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenőéknek meg kellett hozniuk a döntést, ami egy újabb versenyző távozását jelentette A Konyhafőnökben.

A Középdöntő utolsó hetében újra egyéniben küzdenek a versenyzők. Megkezdődik a tréning a Döntőre! – írja az RTL Magyarország a legújabb összefoglalójában az adásrészt követően.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Mangalicatarja és articsóka volt az első akadály, hasonlóképpen volt „kemény dió” a második feladat is, ahol különböző diófajtákat párosítottak sertésdióval, ami a sertéscomb egy része.

A tétnek megfelelően visszatért az idei év egyik nehezítése, a fekete kötény, ráadásul egy versenyzőnek el kellett hagynia a konyhát. A hét végére, a legrátermettebb 6 a színes kötényt séfkabátra cserélheti.

Közeledik A Konyhafőnök jubileumi évadának Döntő hete, ahol a tét a trófea és az ezzel járó 10 millió forint. Ezúttal ráadásul a séfek is kupáért küzdenek! Vajon melyik Michelin-csillagos séf gyűjti be A Konyhafőnök történetének első Aranykupáját?

Bármit is kívánt meg a zsűri, Horváth Gerinek azonnal el kellett készítenie. Horváth Gergő fekete köténye nem kívánt szívatások elé állította: miközben megpróbálta teljesíteni a 60 perces feladatot, a zsűrinek külön is főznie kellett. Bármilyen rágcsálnivalót kívántak is meg, a versenyzőnek pattannia kellett.

A kék vagy a piros csapat búcsúzott Lacitól? A nap végén Ferenci Lacinak és Földi Lacinak kellett izgulnia, hogy vajon melyikük kap még egy lehetőséget a bizonyításra.