Rácz Jenő felesége rendkívül trendi

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri ismét egy frappáns poszttal jelentkezett, de a szettje mellett se menjünk el szótlanul.

Rácz Jenőék nemrég esküvőn jártak, és a tőlük megszokott módon rendkívül csinosak, trendiek, elegánsa voltak. Összességében ugyanazt az irányvonalat képviselik, így még inkább passzolhatnak a szettjeik.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ez teljesen normális, nemcsak a hírességek világában. Dóri közben egyre gyártja a posztokat, és időről időre mélyebb témákat is feszeget, máskor pedig frappáns módon, akárcsak tette azt legutóbb.

„Sokszor átnyúlok innen oda hozzád. A szobádba. A kanapédon az ágyadon vagyok veled. Megfigyelsz, elolvasod, nézed, kineveted, meghat, szereted, mosolyogsz, motivál, lemented, lesz*rod, letiltod…” – írja a posztjában Dóri.

„Talán mindig ugyan olyan neked. Talán mindig más. Néha elhiszed néha nem. De ami tutira állandó, hogy ha nézed ott vagyok. Fontos miket nézel. Fontos, hogy mi befolyásol.” – folytatta Dóri.

„Ezért egy biztos, én nem akarlak bántani. Itt vagyok, szeretlek, próbállak jobb kedvre deríteni Köszönöm, hogy itt vagytok velem és én ott lehetek veletek, drága követőim.” – fejezte be üzenetét.