Rácz Jenő egy egészen komoly ajándékkal lepte meg a szerelmét karácsonyra

not image

A T-800-as

2020.december.25 - 11:34

A Michelin-csillagos chef elég sokat tett le az asztalra, hogy komoly ajándékokat tudjon vásárolni a szerelmének, aki nagyon boldog lehetett karácsonykor.

A Michelin-csillagos chef elég sokat tett le az asztalra, hogy komoly ajándékokat tudjon vásárolni a szerelmének, aki nagyon boldog lehetett karácsonykor.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri egy imádnivaló páros, akikbe nehéz lenne belekötni, mert valóban imádják egymást. A Nyerő Párosban ugyan volt egy kisebb hullámvölgy közöttük az egyik játék miatt, de ez nem volt hatással a kapcsolatukra.

Az RTL Klub műsora alatt valójában még erősebbé vált köztük a kötelék, és mivel mindketten maximalisták, remek duót alkottak. Sorra hozták a jobbnál jobb teljesítményeket, melynek a végén nem lehetett kérdés a győzelmük.

Jenő sokszor még csak esélyt sem adott az ellenfeleinek, akik nem akarták elhinni, hogy a chef mekkora lendülettel tör előre. Szinte egy alkalommal sem találták rajta a fogást, és persze a konfliktusok sem maradhattak el.

Opitz Barbi egy szexi hálóingben feküdt be a karácsonyfa elé

A nagy duó végül történelmi győzelmet aratott, mert Dér Heniék még csak szavazatot sem tudtak ellenük gyűjteni. Közben megtörtént az eljegyzés, és ha minden jól megy, jövőre Jenőék hivatalosan is egy pár lehetnek.

Természetesen a karácsonyt együtt töltötték, és úgy tűnik, hogy Dóri egy igen komoly ajándékot kapott. A Louis Vuitton márkát senkinek sem kell magyarázni, az egyik legnevesebb prémium divatmárka. A karácsonyi pulcsik pedig viszik a prímet!

FRISSÍTÉS: a poszt azóta valamilyen okból kifolyólag elérhetetlenné vált, pedig aranyosan mutattak rajta a karácsonyi pulcsikban. A háttérben Dóri kezében egy hatalmas Louis Vuitton-doboz volt.

Előzményként itt még becsomagolt verzióban láthattuk az ajándékot Dóri részére, és sokan is tippeltek, hogy mi lehet az. “Be is csomagoltam a menyasszonyom ajándékát,talán még gyakorolnom kell a csomagolást. Na de a lényeg, hogy aki kitalálja, hogy mi az ajándéka az kap tőlem egy ugyanilyen ajándékot! Kezdőbetűje N, az utolsò betűje pedig U Hajrá! Dóri ez rád is vonatkozik kicsim. Mérföldkő egy nő életében” – írta még szenteste előtt az Instagram oldalán a neves és kitűnő chef.