Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Rácz-Gyurciza Dóra: Fenntartani egy boldog házasságot, nehéz

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 22:44

Ismét fontos gondolatokat osztott meg Rácz Jenő felesége, aki igyekszik igazi értéket adni a posztjaival a közösségi médiában.

Előzmény:

gyurgyu

Rácz-Gyurciza Dóri olyan tartalmakat is megoszt az oldalán, amik mély gondolatokat tartalmaznak. Most is így tett, ezúttal a boldog házasságról, mely nem jön magától, különösen, amikor megszületik a baba.

Soron kívül Nyerő Páros: Muri Enikőnél betelt a pohár, elhagyja a villát? (videó)

Minden egyes nap tenni kell azért, hogy a házasság boldog és erős maradjon, akkor is, ha nagyon szilárdak az alapok. Nincs kivétel, mert azok, akik hátradőlnek, szép lassan elveszíthetik a fókuszt, és onnan már nehéz időben reagálni.

„Fenntartani egy boldog házasságot, nehéz. Úgy dönteni, hogy véget vetsz a házasságodnak és elválni, nehéz. Túlsúlyos testben élni, nehéz. Folyamatosan fittnek lenni, nehéz.” – írta a posztja első felében Dóri.

„Rossz anyagi helyzetben lenni, nehéz. Tudatosan és felelősen bánni a pénzzel, nehéz. Leülni valakivel és kommunikálni a sérelmeidről és fájdalmaidról, nehéz. Nyelni, és nem átbeszélni ezeket a problémákat, nehéz.”

Házasodna a gazda: a viharosan távozott Klaudia felhívta Péter gazdát

„Az élet sosem lesz könnyű, mindig nehézségekbe ütközünk. De Te választhatod ki a nehézségeidet! Válassz bölcsen. Kérdezd meg magadtól őszintén, mit tennél, ha szeretnéd magad?” – zárta le sorait a sztáranyuka.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.