Dollár
392,18 Ft
Euró
412,01 Ft
Font
480,13 Ft
Bitcoin
16,932 $

Sajtó: Pogba távozni fog jövőre a Manchester Unitedtól, meg is van az új csapata

Paul Pogba, a Manchester United játékosa a Villarreal ellen a labdarúgó Európa-liga döntõjében játszott mérkõzésen a gdanski Gdansk Arénában 2021. május 26-án. MTI/EPA pool/Michael Sohn
not image

Nagy Noel

2021. augusztus 15. - 18:42

A brit Daily Star értesülései szerint Paul Pogba el fogja hagyni a Manchester United csapatát a szezon végeztével.

A francia középpályás szerződése nyáron fog lejárni a Vörös Ördögökkel és állítólag nem fogadta a szerződéshosszabbítási ajánlatot – írja a brit lap értesülései nyomán a Mundo Deportivo. Ez már régóta lóg a levegőben, így maga ez a hír nem lehet különösebben meglepő.

Soron kívül Németország szerint Oroszország nem tudja, és nem is fogja megnyerni a háborút

Az viszont már annál érdekesebb, hogy a Daily Star tudomása szerint Paul Pogba ebből kifolyólag a Real Madridhoz csatlakozhat jövőre, méghozzá ingyen. Már egy ideje pletykálják ezt az átigazolást a sajtóban, viszont ennyire közel még ez nem volt, mint amennyire jövő nyáron lehet.

A blancóknak is erős nyara lehet, mivel Pogba mellett Kylian Mbappé és Erling Haaland szerződtetése is terítéken lehet. Mbappé esetében már mi is többször beszámoltunk arról, hogy nem akar hosszabbítani a PSG-vel és a Real Madridhoz szeretne távozni.

Haaland esetében pedig nincs ennyire biztosan meg, hogy mely csapat lehet a következő klubja, viszont jövőre fog aktiválódni a szerződésébe rejtett 75 millió eurós kivásárlási záradék, amely egy ilyen magas szintű játékosért mondhatni aprópénz.

Haaland távozásáról már idén is szóltak sajtóhírek, azonban a Borussia Dortmund kijelentette, hogy két sztárt nem hajlandók bukni egyetlen nyár alatt, így nem fogják elengedni a norvég gólzsákot, miután Jadon Sancho távozott a csapattól.