Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Pápai Joci a fiával közösen látogatott ki a Fradi-Újpestre (fotóval)

Fotó: A ferencvárosi Kristoffer Zachariassen (b) és az újpesti Varga György Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. február 5-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ráadásul ez volt az első focis élményük, rögtön egy Fradi-Újpest rangadóval, aminek az ideje alatt mindig nagy a hangulat.

Nem lehet kérdés, hogy idehaza nincs nagyobb rangadó a Ferencváros-Újpest összecsapásnál. Ez mindig is így volt, és valószínűleg már soha nem fog változni a helyzet, bárhogyan is alakuljon a jövő.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A hangulatra soha nem lehet panasz, függetlenül attól, hogyan áll a két csapat a bajnokságban. Az utóbbi években rendre a Ferencváros végzett előrébb, mely többek között a Bajnokok Ligájában is szerepelt.

Az Újpest más helyzetben van, más célokkal, de amikor a Ferencváros ellen küzdenek, csak a három pont jöhet szóba. Sok híresség rajong a két klubért, az Újpest egyik leghíresebb szurkolója Curtis, aki történetesen játszott is a fővárosi csapatban.

Pápai Joci pedig most először látogatott ki egy meccsre, és hihetetlen hangulatban volt része a fiával. Ezzel pedig Joci magasra tette maguknak a lécet, hiszen a Fradi-Újpesten félelmetesen jó a hangulat.

„Első focis élményünk, hihetetlen a hangulat! Köszönjük a lehetőséget Ferencváros!” – írta a posztjában Joci, aki hálás a Ferencvárosnak, hogy megadták nekik ezt a különleges lehetőséget vasárnap.