Palvin Barbi szemüvegben is a világ egyik legszebb modellje

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 04:40

Barbi egy divatos szemüvegben is a világ egyik legszebb modelljének mondhatja magát, egy páratlan karakter és szépség, aki még nagyon sok mindent érhet el a karrierjében.

Tiszteljük és becsüljük a modellek munkáját, noha sokan teljesen más véleménnyel vannak róluk. Egyesek azt gondolják, hogy ez nem is munka, és csak fotózzák őket, bejárják a világot, miközben sok pénzt keresnek.

Ez távolról sincs így, és aki már jár egy ilyen fotózáson, vagy belekóstolhatott a divatszakmába, az pontosan tudhatja, hogy itt kőkemény munkáról van szó, sokszor hosszú órákig tartanak ezek a fotózások.

Néha igen nehéz körülmények között fotózzák a modelleket, de a képeken ebből semmi nem jöhet át. Gondolunk itt arra például, amikor egy hideg téli tájon zajlik a fotózás, és mondjuk bikiniben vannak a modellek.

Az egyik legnagyobb magyar sztár is igent mondott az oltásra, túl van rajta

Ez csak egy a sok közül, szóval a modellkedés világa is tud megerőltető lenni, mint bármi más. Plusz a nyomás is állandó, mert ha nem teljesítesz jól, komoly munkáktól eshetsz el. Barbi már rendkívül tapasztalt, régóta a szakma egyik királynője.

Ugyan számtalan sorozatot láthattunk már róla, a hazai környezetben készült egyszerűbb, spontánabb fotók talán a kedvenceink. Most épp egy ingben láthattuk viszont a világhírű modellt, aki szemüvegben is csodálatosan néz ki.