Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Az egyik legnagyobb magyar sztár is igent mondott az oltásra, túl van rajta

Fotó: Instagram/Szabó Győző
not image

Hujber Dávid

2021. április 7. - 15:29

Egyre több hazai híresség jelenti be, hogy megkapta az oltását, ami egy fontos mérföldkő az életükben, hiszen elindultak az úton, hogy védetté váljanak.

Még mindig erősen érezteti a hatását a harmadik hullám Magyarországon, de legutóbb kiderült, hogy a szerda reggel közzétett tájékoztatóban szereplő 311 elhunyt nem az elmúlt 24 órára értendő, mivel az adatok feltorlódtak a húsvéti ünnepek alatt.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Kifejezetten jó hír, hogy az oltások rendben, ütemezetten zajlanak, és nemrég egy jelentősebb Pfizer-szállítmány futott be Magyarországra, ahol már több mint 100 000 pedagógus kaphatta meg az oltását.

Az aktuális oltási terv ismert, és azt is tudhatjuk, hogy a magyarok oltási kedve egyre csak nő, így a regisztráltak száma hamarosan elérheti a 4 milliót. Miután az emberek megosztják egymással a tapasztalatokat, sok kétkedő áll át a másik sorba, és már akarja a vakcinát.

A hírességek fontos szerepet játszanak ebben, és valószínűleg sok embert győztek már meg azzal, hogy elmondták, ők is felvették az oltásukat. Legutóbb például a Valami Amerika egyik legnagyobb sztárja tett hasonlóan.

Szabó Győző az Instagramon jelentette be, hogy megkapta az első oltását, tehát egy adag még vár rá. Egyelőre nem tudni, hogy melyik vakcina került a szervezetébe, de ez nem is fontos, mivel mindegyik hatékony és biztonságos.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.