Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Óriásdaru „tartotta” a Napot Debrecenben

150 millió kilométer volt a távolság.

Debrecen, 2023. október 2. A lemenõ Nap látszik egy építkezésnél Debrecen határában 2023. október 2-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A héten továbbra is kellemes arcát mutatja az ősz, 23-25 fok körüli maximumokkal, rengeteg napsütéssel, igazi kirándulóidővel. Habár már októbert írunk, az őszre legfeljebb a hűvös hajnalok és a rövidülő nappalok emlékeztetnek.

A naplemente azonban így is igazán látványos volt, ezúttal Debrecen határában kapták lencsevégre központi csillagunkat, mindössze percekkel azelőtt, hogy eltűnt volna a horizonton. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A Napot – ahogy kiemelt képünkön is látható – ránézésre mintha csak egy építkezésen használt daru tartotta volna meg, hogy aztán végül egy kémény elnyelje:

Debrecen, 2023. október 2. A lemenõ Nap látszik egy építkezésnél Debrecen határában 2023. október 2-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

A támogatott lakhatás programban kialakított lakásokban szociális munkával támogatva teremtik meg az önálló élet lehetőségét fogyatékossággal élő embereknek.