Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,147 $

Premier League: Arteta szerint az Arsenal a végsőkig fog harcolni a bajnoki címért

Az edző szerint a csapat kész megszorongatni a Manchester Cityt a bajnokságban.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Christian Bruna
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mikel Arteta határozottan kijelentette, az Arsenal készen áll arra, hogy egészen a szezon utolsó napjáig szorongassa a Manchester Cityt, ugyanakkor játékosainak jelezte, ne bízzák el magukat a vasárnapi, Tottenham ellen aratott 3-2-es győzelemtől.

Vasárnap az Arsenal Bukayo Saka és Kai Havertz találatai mellett Pierre-Emile Højbjerg öngóljával 3-0-ra elhúzott, mielőtt a Spurs a második félidőben visszavágott, és egygólosra csökkentette az előnyt. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Az ESPN szerint a mérkőzés után arról kérdezték az edzőt, hogy ez a győzelem szerinte azt bizonyítja-e, hogy csapata készen áll arra, hogy a végsőkig harcoljon. Az edzőként a 100. bajnoki győzelmét jegyző Arteta erre úgy felelt:

„Igen, 100 százalékban. Ezt láttam az egész szezonban. Minden egyes nap okot adnak arra, hogy ezt higgyem. Pontosan ezen vagyunk. Gyönyörű a motiváció arra, ami előttünk áll. Mindannyian arra számítunk, hogy igazán nagyot fognak alkotni.”

Mint ismert, az Arsenal tavaly április elején esett ki a bajnoki címért folytatott verseny éléről, de mostanra három egymást követő bajnoki győzelmet szerzett, jelenleg pedig egy ponttal előzik meg a Manchester Cityt.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.