Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

A Kloppal való összetűzése után újból felerősödtek a Salah távozásáról szóló hírek

A lehető legrosszabbkor jött ez az ügy a Liverpool számára.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Komoly gödörbe került az elmúlt hetekben a Liverpool, és nagyon úgy fest, hogy kiszálltak a bajnoki címért folyó versenyfutásból, miután a legutóbbi öt Premier League meccsükből csupán egyet tudtak megnyerni, kettőn viszont csak döntetlenre futotta, további kettőt pedig elveszítettek.

Néhány héttel ezelőtt még úgy tűnt, hogy a csapat a lehető legjobb úton halad, hogy bearanyozza Jürgen Klopp utolsó szezonját, ám először az a FA-kupából, majd az Európa-ligából estek ki Szoboszlai Dominikék, legutóbb pedig úgy tűnt, hogy némi feszültség is van csapaton belül. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ezt leginkább Salah reakcióján lehetett látni a West Ham elleni találkozón, akire ezúttal csereként számított Klopp, ez viszont láthatóan nagyon nem tetszett az egyiptominak, aki a partvonal mentén kezdett el vitatkozni edzőjével.

Habár Klopp a mérkőzés után azt mondta, hogy lezártnak tekinti az esetet, Mohamed Salah nyilatkozata sokatmondó volt, még akkor is, ha lényegi dolgokat nem árult el benne. Salah ugyanis azt mondta, hogyha beszélni kezdene, akkor abból „botrány lenne”.

Ennek fényében annyira nem meglepő, hogy ismét felerősödtek a Salah távozásáról szóló pletykák, és a hírek szerint a Liverpoolt már tavaly is ostromló szaúdi érdeklődők akár 150 millió fontot is hajlandók lennének megadni a csatár játékjogaiért – írja a 90min.