Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Salah nem akarja elárulni, miért alakult ki nézeteltérés közte és Klopp között

Az egyiptomi játékos leszögezte, ha ő most elkezdene erről beszélni, annak nem lenne jó vége.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Kin Cheung
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Liverpool 2-2-es döntetlent játszott a West Ham elleni, szombati mérkőzésen. A meccs végeredménye bár a szurkolók körében csalódást keltett, sokan nem a döntetlenről, hanem a Salah és Klopp között kialakult nézeteltérésről beszélnek.

A feszült pillanatokra azután került sor, hogy Salah nem került be a kezdőbe, és a mérkőzés teljes ideje alatt azt várta, hogy beállhasson csereként. Amikor Michail Antonio megszerezte az egyenlítő gólt a West Hamnek, Salah és Klopp dühös szóváltásba keveredett. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Noha Salah nem volt hajlandó elárulni a nyilvánosságnak, hogy pontosan miért is alakult ki a feszült helyzet közte és az edző között, vélhetően az volt az egyiptomi problémája, hogy a második félidőben arra várt, beállhasson csereként, de amikor már megkapta erre a lehetőséget, késő volt: a mérkőzés 77. percében szerezte meg a West Ham a második gólját, Salah pedig csak a 79. percben lépett pályára.

A két fél közötti összeszólalkozás egészen odáig fajult, hogy végül Joe Gomez és Darwin Nunez lépett közbe, s arrébb tessékelték a tomboló játékost. A mérkőzés után Salah azonnal az öltözőbe vonult, s nem kívánt nyilatkozni az újságíróknak. Miután azonban folyamatosan faggatták, csak annyit közölt:

„Ha én most beszélek, abból botrány lesz.”

Jürgen Kloppot is megkérdezték a történtekről, ám neki sem volt kedve beszélni az incidensről, csupán annyit közölt újságírói kérdésre, hogy:

„Megbeszéltük az öltözőben, részemről ez ennyi volt.”

Mint ismert, Salah szerződése a következő szezon végén jár le, az ESPN értesülései szerint pedig a 31 éves játékos egyike azon Premier League-sztároknak, akiket a szaúdi Pro League klubok célba vesznek a nyári átigazolási időszakban.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.