Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Orbán Viktor a 35 éve alakult Fidesz előtt tiszteleg

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök (j) találkozója Belgrádban 2023. március 25-én. A megbeszélés témái között szerepel Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar-szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz-ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor a kezdetek óta tagja a Fidesznek, és ez valószínűleg a jövőben sem lesz másképp, miközben többszörösen írt történelmet miniszterelnökként.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a legsikeresebb kormányfő az ország történetében. A nép nem egyszer szavazott neki bizalmat, és ez legutóbb sem volt másképp, amikor elsöprő győzelmet aratott a Fidesszel.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A sikert még a Holdról is látni lehetett, Orbán Viktor pedig nagyon hálás a bizalomért, de egy igen furcsa, nehéz és veszélyes időszakban kell kormányoznia. Politikai pályafutása alatt megélt pár nehéz helyzetet, ám a mostani a körülöttünk lévő körülmények miatt még több beavatkozást igényel.

A Fidesz talán soha nem volt olyan erős, mint most, és a párttagok összetartanak. Nincs széthúzás, ennek is köszönhetik a sikerüket, illetve a hozott intézkedéseknek, miközben a családok továbbra is a lista élén szerepelnek a Fidesznél.

Orbán Viktor sem feledkezett meg a Fidesz jubileumáról, hiszen 35 évvel ezelőtt alakult a párt. Akkor talán még senki sem sejthette, hogy milyen sikerek előtt állnak, és több mint három évtizeddel később is rendkívül erősek maradnak.