Opitz Barbi ezzel a képével letarolta a közösségi médiát

not image

A T-800-as

2021.február.25 - 04:11

Megmutatta a formás lábait a fiatal énekesnő, aki imádja a fehér magassarkúját, mely szépen kihangsúlyozza a formás lábait.

Opitz Barbit soha nem kell félteni és nem az a túlzottan szégyenlős karakter, bár ettől független mindig megtartja a határvonalat, és azt gyakorlatilag soha nem lépi át. Többek között emiatt is kedvelik őt ennyien, miközben szexi.

A fiatal sztár legutóbb például egy szexi szelfivel gyűjtött be jó pár ezer likeot az Instagram oldalán, miközben egy másik felvételén nagyot domborított. Ha kell, akkor pedig egy feszülő bőrruhában sokkolja a közönségét.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen nála és szeret egyedi módon öltözködni, keverni a színeket és így tovább. Ritkán látni ugyanabban a szettben, aminek köszönhetően soha nem unják meg őt az emberek.

Most megint magasra tette a lécet, megmutatván a formás lábait a csinos fehér magassarkújában, amit sok nő elfogadna. Jöttek is a dicséretek a szokásos számban és intenzitással, amihez már hozzászokhattunk.

Most egy új dal miatt jelentkezett be, amire nagyon sokan kíváncsiak. „Kinn az utcán” lesz a címe, és a háttérben már zajlanak a forgatások. „Sose hallgass a negatív véleményekre! Te vagy a legjobb és leggyönyörűbb! Nagyon varjuk az új dalt!” – írta az egyik követő.