Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Novák Katalin és Deutsch Tamás reakciója a hatalmas magyar győzelemre az angolok ellen

Fotó: Nagy Ádám (b) és az angol Jarrod Bowen a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Hujber Dávid

2022. június 5. - 11:48

Orbán Viktorhoz hasonlóan Novák Katalin és Deutsch Tamás is reagált a magyar-angol válogatott mérkőzésre, amit sikerült megnyernünk.

A srácok néhol negatívan lepnek meg bennünket, majd összeszedik magukat, és akkorát villantanak, hogy arra szavak nincsenek. Többek között ez a legutóbbi Európa-bajnokságon is megtörtént, ahol megérdemeltük volna a továbbjutást.

Soron kívül A Jobbikból kilépett Jakabhoz máris 10 ezren csatlakoztak

Az elmúlt hónapok sok csalódást okoztak, ám most kárpótolva lettünk azzal, hogy legyőztük Angliát, méghozzá egy nem is akármilyen mérkőzésen. Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattak azok a fiatalok, akik ott lehettek a helyszínen.

Orbán Viktor miniszterelnök az elsők között reagált, majd jöttek a többiek. Most mindenki nagyon boldog, ami nem csoda, mert ez megint egy olyan siker, mely bizonyítja, hogy soha nem szabad feladni, és Marco Rossi megérdemli a bizalmat.

„A nemzeti összetartozás napján ünnepel a nemzet! Magyarország-Anglia 1:0 Köszönjük, Fiúk!” – reagált Deutsch Tamás, de nem ő volt az egyetlen politikus Orbán Viktor miniszterelnök után, aki reagált.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.