Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Orbán Viktor parádés reakciója a magyar-angolra

Fotó: Lang Ádám (b) és az angol Jarrod Bowen a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. Hátul Willi Orbán. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. június 4. - 20:41

Nem lehetett kérdés, hogy a magyar miniszterelnök figyelemmel követte az eseményeket a Magyarország-Anglia mérkőzés ideje alatt.

Valahogy a futball mindig középpontban volt Magyarországon, ha negatív, ha pozitív formában. Általában nagyon kritikusak tudnak lenni a magyar szurkolók, sokan azt gondolják közülük, hogy mindenkinél jobban értenek a szakmához.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Szokás is mondani, hogy 10 millió sztáredzővel rendelkezünk, de ez persze messze nem ilyen egyszerű. Olyannyira nem, hogy az évek alatt számtalan edző próbálkozott csodát tenni, ám a legtöbb esetben nem jártak sikerrel.

A hazai szurkolóknak pedig azt a legnehezebb elfogadniuk, hogy nem világklasszis játékosok rohangálnak a pályán. Ugyanakkor ezek a srácok sokszor mégis képesek felvenni a harcot a legnagyobbakkal, és mérhetetlenül büszkék vagyunk rájuk.

A legnehezebb időkben is kiálltunk mellettük, nemcsak, amikor ömlött a pezsgő, mint például legutóbb. Hatalmas győzelmet arattunk az angolok ellen, ami már most bejárta a nemzetközi sajtót, és ez csak a kezdet.

Lapozó: 1 2