Neymar visszatérhet a Barcába?

Neymar, a Paris Saint-Germain brazil játékosa (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjában játszott Club Brugge - Paris Saint-Germain mérkõzésen a bruges-i Jan Breydel Stadionban 2021. szeptember 15-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. A Paris Saint-Germain-ben elõször volt kezdõ a Lionel Messi, Kylian Mbappé és Neymar trió. MTI/EPA/Stephanie Lecocq
not image

Borbély Fanni

2022. június 23. - 13:59

A PSG ajtaja nyitva áll, a legfrissebb hírek szerint pedig Neymar ismét a Barca felé veheti az irányt.

Neymar 2017-ben döntött úgy, hogy 222 millió euróért a PSG-hez igazol, most pedig egyre több olyan pletyka kering a játékos kövője kapcsán, melyek szerint visszatérne a Barcába. A pletykák azt követően kaptak szárnyra Neymar jövője kapcsán, hogy a PSG felvette a kapcsolatot Xavi csapatával, hogy felajánlják a 30 éves játékos szolgálatait.

Az El Chiringuito de Jugones spanyol televíziós foci-vitaműsor nyomán a fichajes.net azt írja, a PSG meg fogja adni a lehetőséget a játékosnak arra, hogy eldöntse, mit szeretne, a Barca pedig egyértelműen az első klub, mely szóba jöhetne.

Ha Neymar valóban a Barca mellett tenné le voksát, sokan jól járnának az ügylettel, hiszen a PSG is közel 50 millió euróért hajlandó lenne lezárni az átigazolást. Fontos megjegyezni azonban, hogy a Barca jelenleg azon dolgozik, hogy megszerezze Lewandowski szolgálatait, így nagy valószínűséggel csak akkor vennék számításba Neymar visszatérését, ha nem sikerülne megszerezni a lengyelt.