Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

A Barcelona már meg is tette első ajánlatát Lewandowskiért

München, 2022. május 8. Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa a Bayern München -VfB Stuttgart bajnoki labdarúgó-mérkõzésen a müncheni Allianz Arénában 2022. május 8-án. MTI/AP/Michael Probst

Bense Róbert

2022. május 22. - 16:47

Egy darabig valószínűleg még alkudozni fognak a Bayernnel.

Mint ahogy arról már korábban is írtunk, a Barcelona és a Bayern München között már folynak a tárgyalások Robert Lewandowski transzferét illetően, azonban eddig csupán hozzávetőleges összegekről lehetett tudni.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

A hírek szerint viszont mostanra befutott az első hivatalos ajánlat is a bajorokhoz, ami nagyjából megfelel annak, amire számítani lehetett a Barcelona részéről. A 33 éves lengyelért 32 millió eurós ajánlatot tettek, amit valószínűleg megpróbál feljebb tornászni a Bayern.

A müncheniek ugyanis az első információk szerint megközelítőleg 40 milliót szeretnének érte kapni, ami érthető is, hiszen Lewa továbbra is remek formában van. Emiatt kissé érhetetlen is, hogy miért engedi el a német bajnok, holott némi fizetésemelésért és egy legalább 3 éves szerződésért cserébe szinte biztosan maradt volna a lengyel.

De ezen már kár keseregniük, hiszen az már korábban hivatalossá vált, hogy nem hosszabbít a Bayern Münchennel, amire persze több nagy klub is felkapta a fejét. Köztük a Chelsea is, ahol viszont még most is a tulajdonosváltással küzdenek, és amíg az nem történik meg, lényegében nem igazolhat a csapat.

Így aztán a legnagyobb esélye jelenleg a Barcának van arra, hogy megszerezze Lewandowskit. A katalánok 40 milliót szinte biztosan nem ajánlanak érte, a 35 millió eurós plafon azonban valószínűleg már a Bayernnek is megfelelő lesz majd, de addig még alkudoznak egy kicsit a felek – írta meg a Fichajes.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.