Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Heteken belül új ajánlatot kaphat Mbappé, Messinél is többet kereshet

Lionel Messi | Forrás: FC Barcelona / Twitter
not image

Hujber Dávid

2021. október 6. - 13:47

Al-Khelaïfi és Leonardo is abban bízik, hogy mégis sikerül valahogy meggyőzniük Mbappét szerződése meghosszabbításáról.

Nem sok ideje maradt erre a PSG elnökének és sportigazgatójának, mivel a szabályok szerint Mbappé már januárban aláírhat a Real Madridhoz, tenné mindezt annak ellenére, hogy már számtalan ajánlatot kapott Párizsban.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Legutóbb akkora összeget ajánlottak neki a következő két szezonra, hogy még Messinél és Neymarnál is többet keresne. A PSG abba is belement, hogy a kontraktus mindössze két évre szóljon, de Mbappé erre is nemet mondott.

A nemrég adott interjújában ismerte el, hogy nyáron távozni akart, és megkérte a PSG-t, engedjék el őt a Real Madridhoz. A 200 millió eurós ajánlat sem hatotta meg a katari tulajdonosi kört, így a csatár maradt a helyén.

A Fichajes az RMC Sport nyomán arról számolt be, hogy a PSG időközben elkészített egy újabb hosszabbítási ajánlatot, és abban bíznak, hogy ezzel már sikerül megtartaniuk Mbappét, legalább rövid távon, és ne távozzon ingyen a következő nyári átigazolási szezonban.

Mbappé maga árulta el, hogy az elmúlt két hónapban nem adott ajánlatot a PSG, de még csak nem is keresték ezzel kapcsolatban. A következő hetekben azonban megteszik a következő ajánlatukat, és a legjobban fizetett játékossá tennék a Ligue 1-ben.

Ez a szerződés hasonló lenne a legutóbbihoz, tehát a játékos többet keresne Messinél és Neymarnál, illetve rövid időre kötelezné el magát, így a PSG-nek ismét lenne lehetősége arra, hogy egy magasabb áron értékesítse a játékjogát.

Abban reménykedik az elnök és a sportigazgató, hogy a csatár legalább a 2022-es katari világbajnokságig marad, amiben a PSG dúsgazdag tulajdonosi köre fontos szerepet játszik.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.