Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Menczer nagy hírekkel kezdte a vasárnapot: Solymár minden részére jut víz

Fotó: A Magyar Honvédség Rába H25-ös vízszállító kocsijából ivóvizet töltenek Solymáron a Panoráma utca és a Lejtő utca sarkán lévő víztározóba a vízhiány miatt 2022. július 1-jén. MTI/Máthé Zoltán
not image

Takács Petra

2022. július 3. - 08:56

A probléma megoldása nem volt egyszerű, de miután többen összefogtak, és a lakosság is megértő, igen hamar megoldódni látszik a probléma.

Solymárnak szembe kellett néznie a vízhiánnyal egy összetett probléma miatt, ráadásul a helyzet nagyon súlyos volt, amit a Fidesz-KDNP megválasztott országgyűlési képviselője, Menczer Tamás is elismert.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Menczer fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy megoldást találjon a szakemberek bevonásával. Az elmúlt napok nemcsak a hőség miatt voltak izzasztóak, de most úgy tűnik, hogy jelentős mértékben normalizálódott a helyzet.

A FIDESZ-KDNP politikusa remek hírekkel nyitotta a hét utolsó napját, és megerősítette, hogy mind a négy víztározóban van víz, és a telítettségi szint megfelelő. Sőt, Solymár minden részére jut víz, ami a lehető legjobb hír.

„Solymáron mind a négy víztározóban van víz, a telítettségi szint megfelelő.” – közölte a jó hírt Menczer Tamás, aki az elmúlt napokban rengeteget foglalkozott a témával, mert az több ezer embert érintett.

„Solymár minden részére jut víz. Továbbra is tisztelettel kérem a vízkorlátozással érintett települések lakóit, a vizet csak a legszükségesebbekre használják, hogy a vízkészlet kitartson amíg az idő nem enyhül.” – írta a Facebook oldalán.

„Köszönöm a megértésüket! A vízkorlátozással érintett települések: Pilisszentiván, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentkereszt, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Pilisszántó, Üröm és Csobánka.” – tette hozzá.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.