Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Megtámadták Tóth Andi kutyáját, elkapták a nyakát

Támadás érte Tóth Andi kutyáját, aki nem úszta meg sérülések nélkül, de szerencsére életben maradt.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi mostanság sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, de időről időre vannak olyan hírek, amikre muszáj reagálnia. Így tett pár nappal ezelőtt is, amikor egy sorozat forgatása kapcsán terjedtek el róla bizonyos pletykák.

Andi ugyan nem lép fel rendszeresen, a TV2 műsorában, a Mutasd a hangodban kivételt tett. Szenzációs show-t csinált, odavoltak érte a rajongók, és nem is lehetett kérdés, nagy sikert fog aratni. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Hosszú hónapokkal ezelőtt szakított Marics Petivel, aki pedig a Dancing with the Stars új sztárja. Nem tudni, hogy van-e alakulóban új kapcsolata az énekesnőnek, de egy igen fontos kérdést már tisztázott.

A legjobb barátja a kiskutyája, aki nem is olyan kicsi. Sőt, rengeteget nőtt Bailey, és ezzel együtt sokat is fejlődött, mert a gazdája komoly figyelmet és energiát fordít arra, hogy a kedvencéből kihúzza a maximumot.

Most azonban baj történt, ugyanis rátámadt egy más kutya, aki szó szerint a nyakának esett. Videóban mesélt az esetről, de szerencsére nem történt tragédia, melynek kapcsán egy szakértő is megszólalt. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el.