Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Meghalt a Maffiózók legendás színésze, nagy kedvenc volt

Fotó: Unsplash/Logan Meis
not image

Koós Alexandra

2022. július 9. - 09:05

Az amerikai színész több Woody Allen-filmben is játszott, valamint a Family Guy egyik beszélő kutyájának, Vinny-nek kölcsönözte a hangját.

Tony Sirico, aki a szerethető, de gyilkos gengszert, „Paulie Walnuts” Gualtierit alakította az HBO egyik sikersorozatában, sajnálatos módon 79 évesen elhunyt, a tragikus hírt pedig a családja is megerősítette, a halál okát azonban nem osztották meg.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A színész 1994 és 2016 között hat Woody Allen-filmben is játszott, azonban A Maffiózók című sorozat által vált igazán ismertté. „Paulie Walnuts” karakterében egyszerre volt acélosan kemény bűnöző, aki időnként kedves és bolondos oldalát is megmutatta a világnak, miközben végig hűséges volt a főnökéhez.

A sorozat színészei a közösségi médiában búcsúztak el barátjuktól, kiemelve, hogy „nemcsak a képernyőn, hanem a valóságban is hiányozni fog nekik”, majd köszönetet mondtak a kiváló munkájáért, valamint együttérzésükről biztosították a gyászoló családot.

Sirico gyakran játszotta el olasz-amerikai maffiózók szerepeit, többek között a Martin Scorsese által rendezett Nagymenőkben, valamint az 1972-es A Keresztapában, az 1998-as A maffia tanújában, és a 2017-es Az óriáskerékben.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.