Meggyilkolta hétéves fiát, majd lányaival is végezni akart egy apa Franciaországban

Fotó: Unsplash/Tommy Brunel
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 28 éves apát előzetes letartóztatásba, rokonait (testvérét és édesanyját) pedig bírósági felügyelet alá helyezték.

A helyi ügyészség közölte vasárnap, miszerint gyilkossággal és gyilkossági kísérlettel vádolnak egy franciaországi férfit, miután hétéves fiát holtan találták meg otthonuk fürdőszobájában. A gyerek teste részben megfagyott, valamint számos zúzódás borította.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Jean-David Cavaille regionális ügyész az AFP-nek nyilatkozva elmondta, hogy a kisfiú holttestét csütörtökön találták meg az ország déli részén található Perpignan városában. Hozzátette, a 28 éves apát előzetes letartóztatásba helyezték, a tárgyalás pedig hamarosan megkezdődik.

A vádak szerint a férfi két lányát (3 és 4 évesek) is megpróbálta meggyilkolni. Arcukon és testükön számos sebhelyet találtak, további vizsgálatok elvégzéséért kórházba szállították őket – közölte a The Straits Times.

A portál értesülései szerint az apa rokonait (a 33 éves testvérét és 61 éves édesanyját) bűncselekmény bejelentésének elmulasztásával vádolják. Mint kiderült, ők nem kerültek előzetes letartóztatásba, viszont bírósági felügyelet alá helyezték őket.

A regionális ügyész szerint a gyermekek édesanyja és másik nagymamája egyaránt pszichológiai támogatásban részesül. Hozzátette, a gyilkosság körülményei még nem tisztázottak, a boncolás hétfőn lesz esedékes.