Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Megdöbbentő jelenet a Vecsési út kereszteződésénél, bárki meghalhatott volna (videó)

Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
not image

Takács Petra

2022. január 4. - 06:25

Olyasvalamit vettek videóra, ami ismét csak megmutatja, hogy az emberek milyen felelőtlenek tudnak lenni, még a saját testi épségükkel sem foglalkoznak.

Egyre több szabálytalanság kerül nyilvánosságra, köszönhetően annak, hogy sok autós szerel kamerákat az autójába. Korábban ez a technika nem volt lehetséges, vagy csak korlátozott módon.

Manapság mindez megtehető, elérhető áron kapunk jó minőséget. A Bp-i Autósok Közössége névre keresztelt YouTube csatorna pontosan erre épül, amivel a rendőrség munkáját könnyítik meg.

Nem egy felvételt adtak már át a hatóságoknak, akik ezt követően intézkedni tudtak az ügyben. Ezúttal a Vecsési út kereszteződésénél vettek videóra egy jelenetet, ahogy az egyik autós átszáguld a Stop tábla előtt, miközben kikanyarodnak vele szemben.

Kevésen múlt a csattanás, és szerencsére a másik oldalól nem érkezett senki és semmi. Máskülönben ebből könnyen tragédia lehetett volna, láthattunk már hasonlóra példát, nem is egy alkalommal.

Késelés egy ferencvárosi hotelban

„Normál esetben azt gondoltam, hogy a “szokásos” nagyon sietős autóssal van dolgom, de az előzését befejezve (úgy hogy szemből majdnem belement a jobbra, védett útról kanyaradóba) láttam, hogy anélkül, hogy meggyőződött volna az elsőbbségéről, megállás nélkül áthajtott az amúgy általában elég forgalmas kereszteződésen, ezáltal saját és mások testi épségét is veszélyeztetve, mintha orosz rulettet játszana.” – olvasható a videó leírásában.