Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Több mint 200 Lidl áruházat bírságoltak meg élelmiszerbiztonsági szabálysértés miatt Romániában

Az ellenőrök többek között penészes élelmiszereket, koszos kirakatokat és hűtőket, valamint poros és rozsdás polcokat találtak.

Megdöbbentő, amit egy BMW sofőrje művelt a Nagy Lajos király úton (videó)

A BMW vezetője valószínűleg nagyobb bírságot fog fizetni azért, amit csinált, és még az sem kizárt, hogy bevonják egy időre a jogosítványát.

Majdnem két kerékpárost gázolt el egy életveszélyes sofőr egy Mercedesszel az Örsön

Elnézve a felvételeket, valószínűleg hosszabb időre, de talán véglegesen vonhatják be a jogosítványát a hatóságok.

Életveszélyes, nem normális, arcátlan jelenet az M5-ös autópályáról (videó)

Kevésen múlt a tragédia, rendkívül veszélyes volt, amit a platós autó sofőrje csinált, akinek ez a manőver akár a jogosítványába is kerülhet.

Tömegével kapcsolták le a gyorshajtókat Óbudán

Rövid időn belül ismét sebességellenőrzést tartottak Óbudán, és a korábbi hasonló akciókhoz hasonlóan sokan futottak bele a traffipaxba.

További Hírek

Döbbenetes, amit az Opel Astra vezetője csinált a Nagybani piacnál (videó)

Újabb és újabb hajmeresztő jelenetek látnak napvilágot az utakról, amik megmutatják, hogy sok felelőtlen és veszélyes sofőr van odakint.

Megdöbbentő jelenet a Vecsési út kereszteződésénél, bárki meghalhatott volna (videó)

Olyasvalamit vettek videóra, ami ismét csak megmutatja, hogy az emberek milyen felelőtlenek tudnak lenni, még a saját testi épségükkel sem foglalkoznak.

Videón a 65 éves sofőr, ahogy majdnem elgázol valakit a XX. kerületben

Szerencsére nem lett belőle tragédia, és mivel felvétel készült az esetről, megindulhatott az eljárás a vezetővel szemben.

90 szabálysértőt fogtak a rendőrök Somogyban egyetlen nap alatt

Az összehangolt akció során drónokat és civil autókat is használtak. 

Ez most nagyon nem adta ki: 200 ezres büntetés éjszakai autós "trükkökért" Budapesten

Még csütörtökön érkezett a bejelentés, hogy egy társaság az éjszaka folyamán Budapest több helyszínén számos közlekedési kihágást követ el, amit ráadásul saját maguk rögzítettek, és azt fel is töltötték az egyik videómegosztó portálra.

Ittasan, jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval balesetezett

Egy jászapáti férfi szinte az összes szabályt megszegve vezetett, azonban balszerencséjére balesetet okozott, melyben súlyosan megsérült.

Koronavírus – van, ahol több mint 1,5 millió embert tartóztattak le a szabályok megszegése miatt

Marokkóban szigorúan veszik a zárlatot és az óvintézkedéseket, mindezidáig ugyanis 1,5 millió állampolgárt büntettek meg, akiknek nagy részét börtönbe is zárták.

Testkamerás civil rendőrök ellenőrzik a szabálysértő járókelőket májustól

A rendőrség és a Budapesti Autósok Közössége egy közös megállapodást tervez, melynek segítségével a civilek videói gyorsabban eljuthatnak majd a hatóságokhoz, hogy mihamarabb jogkövetkezményei legyenek a garázdaságnak és a szabálytalanságnak.

A norvég miniszterelnököt megbírságolták születésnapi bulija miatt

Erna Solberget, Norvégia miniszterelnökét megbírságolták, miután nem tartotta be a koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedéseket, és több mint 10 fő jelent meg szülinapi buliján.

A korlátozások ellenére buliztak az Andrássy úton

A hazánkban hatályos járványügyi intézkedések értelmében mindennemű csoportosulás tiltott, valamint továbbra is kötelező a maszkviselés az utcán is, ennek ellenére egy budapesti csapat mindezt figyelmen kívül hagyva csoportosult az Andrássy úton.