Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

A Marvel’s Avengers fejlesztője egy rejtélyes új játékot tesztel

TÉMÁK:
#Tesztelés
Fotó: Crystal Dynamics
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Crystal Dynamics épp tesztelőket keres új, és egyelőre kifejezetten rejtélyes játékához.

A Marvel’s Avengers fejlesztője, a Crystal Dynamics a jelek szerint valami nagy dobásra készül, ugyanis tesztelőket keresnek egy új projekt teszteléséhez. Meglehet, ennek köze van ahhoz, hogy idén ősszel megszűnik a Marvel’s Avengers támogatása.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Crystal Dynamics már a Legacy of Kain-sorozat és a Tomb Raider reboot játékok fejlesztésével is kiemelkedett a játékiparban, s komoly hírnévre tett szert, majd 2020 végén bemutatták a Marvel’s Avengerst.

Ezzel a szuperhősös akciójátékkal a Marvel Cinematic Universe és az olyan játékok sikerét igyekeztek kihasználni, mint a Marvel’s Spider-Man és a Batman: Arkham sorozat – csakhogy ez végül nem jött össze.

A bukás után sem adják fel, új játék van készülőben

Nem túl gyakori, de a Marvel’s Avengers már bőven a megjelenés előtti készülődés során jelentős ellenérzéseket váltott ki többek között a karakterdizájn miatt, majd felmerült a pletyka, miszerint ingame fizetős mechanikákat is fog tartalmazni. Ezek után a gyűlöletcunami csak erősödött, mivel a játék a megjelenés után langyos fogadtatásban részesült.

A kialakult helyzeten az sem javított sokat, hogy bejelentették, a Marvel’s Avengers támogatása még ebben az évben megszűnik. Úgy tűnik azonban, hogy a Crystal Dynamics túllépett a történteken és javában dolgozik egy egészen új játékon, most ugyanis tesztelőket keresnek egy új projekthez.

Egyelőre azonban rejtély övezi az új címet, s bár a Crystal Dynamics képviselője megerősítette, hogy valóban tesztelőket keresnek, nem kívánt nyilatkozni arról, hogy pontosan miről is szól a szóban forgó játékteszt.