Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

További Hírek

Ám az is tény, hogy kockázatai vannak a dolognak, vagyis ezeket is érdemes szem előtt tartani, mielőtt engedünk a kíváncsiságnak.

A Crystal Dynamics épp tesztelőket keres új, és egyelőre kifejezetten rejtélyes játékához.

Mindezt a Belügyminisztérium is megerősítette, hozzátéve, hogy a jelenlegi szakaszban folyamatosan gyűjtik és elemzik a tapasztalatokat, ám nem mindenki van jó véleménnyel az ezzel kapcsolatos tervekről.

Kínában több, az országban kifejlesztett mRNS alapú vakcinát vizsgálnak, eddig azonban még egyiket sem hagyták jóvá.

Többek között azt is elrendelnék, hogy teszteljék a Kínából érkezőket.

Az amerikai légierő és a Kratos vállalat már évek óta fejleszti a XQ-58A Valkyrie elnevezésű harci drónt, most pedig elvégezték az újabb repülési tesztet, melyen remekül teljesített az új fegyver.

A BKK is egy újabb lépést tesz a digitalizáció terén: a társaság ugyanis egy olyan technikai megoldást tesztelésébe kezd, mely jelentősen gyorsítja és egyszerűsíti a közösségi közlekedés használatát a 100E reptéri busz vonalán.

Ennek során Yars és Sineva interkontinentális ballisztikus rakétákat, valamint cirkálórakétákat is teszteltek, az eszközök pedig jól teljesítettek.

A faanyag megvédéséhez készült bevonat egy átlátszó zseléhez hasonlít, amely szabad szemmel szinte alig látható, egyben rendkívül hatékony.

A hivatalos tájékoztatás szerint a nem teljes körűen beoltottnak számító beutazóknak sem kell péntektől az angliai érkezés utáni második tesztet elvégeztetniük.