Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Messze van egymástól a Manchester City és a Brighton álláspontja Cucurella ügyében

Fotó: MTI/EPA/Pool/Ina Fassbender
not image

Nagy Noel

2022. július 25. - 12:04

Olekszandr Zincsenko hivatalosan is áttette székhelyét az Arsenal csapatához, így Pep Guardiola új balszárnyvédő után néz.

Ebből a szempontból kézenfekvő, hogy már Zincsenko távozása előtt felmerült, hogy a Manchester City kinézte magának Marc Cucurellát, a Brighton & Hove Albion balhátvédjét, aki három- és négyvédős rendszerekben is kiválóan tud játszani.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Cucurella teljesítménye egészen elképesztő volt a 2021/22-es szezonban, amire Pep Guardiola is felfigyelt. Ezzel azonban a Brighton is tisztában van, ezért megkérik a spanyol játékos árát, ami egyelőre még a Citynek is sok.

A Manchester City egy 30 millió fontos ajánlatot tett első körben a Brightonnak, azonban a csapat szinte azonnal elutasította ezt, ugyanis legalább 50 millió fontot akarnak a 23 éves spanyol játékosért – írja a Daily Mail.

Mint a brit lap arról beszámolt, Pep Guardiola megerősítette, hogy zajlanak a tárgyalások Cucurella megszerzéséért, azonban vannak alternatív opcióik, amennyiben nem sikerül megállapodni a Brightonnal a vételárban.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Különböző sajtóértesülésekből úgy tudni, Cucurella nagyon szeretne a Manchester Citybe igazolni, kifejezetten Guardiola alatt akar játszani. Ez nem meglepő, ugyanis Cucurella is a Barcelona akadémia terméke, míg Guardiola igazi Barca-legenda.

A Manchester City eddig rendkívül erős nyarat tudhat maga mögött, ugyanis sikerült megszerezniük Erling Haaland aláírását, illetve a Leeds United rendkívül tehetséges középpályását, Kalvin Phillips-et is sikerült leigazolniuk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.