Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Sokkoló cserére készülhet a Manchester United és a Chelsea egymás között

Fotó: EPA/Peter Powell
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 20. - 06:10

Nem várt cserét hajthat végre a két rivális klub, aminek a Manchester United rajongói különösen örülni tudnának.

Harry Maguire hiába csapatkapitány a Manchester Unitednél, évek óta olyan mennyiségű kritikákat kap a csapatnál, mint senki más. Még halálosan is megfenyegették a teljesítménye miatt, és a rajongók közül sokan nem értik, egyáltalán hogy lehet ott a keretben.

Az United közben igyekszik belehúzni az igazolásokkal, mert eddig még csak pontot sem gyűjtöttek az új kiírásban. Casemiro leigazolása hatalmas ugrást jelenthet, de a brazilon kívül szükség lenne pár hasonló kaliberű játékosra.

Christian Pulisic szintén az opciók között szerepel, aki a Chelsea játékosa, és először csak kölcsönben érkezne. Az ESPN a Daily Mail jelentésére hivatkozva azt írja, hogy egy nem várt csereüzlet jöhet létre a két klub között.

Londonban Maguire érkezése is szóba került, így Pulisic és a brit védő egy csereüzlet részeként váltana klubot. Pulisic-nak még két éve van vissza a szerződéséből, és jelenleg is tárgyal a jövőjéről a klubjával, mert a hírek szerint távozni szeretne.

Thomas Tuchel nemigazán számít a játékosra a kezdőik között, és mivel novemberben világbajnokságot rendeznek, fontos lenne, hogy Pulisic minél többet legyen pályán, ami az Old Traffordon lehetséges lenne számára.

Az United edzője, Erik ten Hag állítólag kiszedheti a kezdőből Maguire-t a Liverpool elleni rangadó előtt, és a Real Madridtól érkezett Raphael Varane veheti át a helyét, akit sokan klasszisokkal jobb védőnek tartanak. Varane első szezonja nem volt túl fényes Angliában, sérüléssel is bajlódott, és eddig nem igazán játszott, most azonban változhat a helyzete, ráadásul Ronaldo után egy újabb volt csapattársa érkezik Madridból.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.