Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Hivatalos: a Manchester United megállapodott Casemiro átigazolásáról a Real Madriddal

Fotó: Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa (j) csapattársával, Casemiróval, miután megszerezte első gólját a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a cardiffi Nemzeti Stadionban 2017. június 3-án. (MTI/EPA/Peter Powell)
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 19. - 21:50

A váratnak megfelelően a Manchester United és a Real Madrid megállapodott egymással, így egy világklasszis csatlakozhat a britek keretéhez.

A Manchester United jelenleg abszolúte mélyponton van, hiába az új edző, Cristiano Ronaldo maradása és az igazolások. A keret még mindig több sebből vérzik, igazán minőségi játékosra, klasszisokra lenne szükségük a szebb napokat is megélt Vörös Ördögöknek.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Jelenleg nulla ponttal az utolsó helyen állnak két fordulót követően, ráadásul egyrészt két kisebb csapattól kaptak ki, másrészt a következő ellenfél a Liverpool lesz, bár Jürgen Klopp csapata is nagyon gyengén kezdett.

A Manchester United mindent megtesz, amit csak tud, hogy az átigazolási időszak vége előtt igazoljon pár olyan játékost, akik segítségével megcsíphetik a Bajnokok Ligája indulást, amiről idén lemaradtak.

Derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír, miszerint az United leigazolhatja a Real Madrid egyik legjobbját. Sokan csak legyintettek, de olyannyira igaz a hír, hogy az angol rekorder bejelentette, megállapodott a Real Madriddal.

Mivel Casemiro távozni akar Madridból, hogy kipróbálhassa magát Angliában, már csak puszta formalitás, hogy megállapodjanak a személyes feltételekben. Még többet fog keresni Angliában, ráadásul a hírek szerint nem is kevéssel.

A brazil játékos 30 esztendős, mindent megnyert a Real Madriddal, többek között a Bajnokok Ligáját is. 2013 óta szolgálta a klubot, előtte a Sao Paulo játékosa volt, most pedig a Manchester United legjobb védekező középpályása lehet, hatalmas szükség van rá.

Fabrizio Romano a Twitter oldalán azt írja, a brazil világsztár szombaton magánrepülővel utazik Manchesterbe, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon, majd jöhet a papírmunka a vízummal és a bemutatóval. A szerződése 2026-ig lesz érvényes, mely tartalmazni fog egy 1 éves opciót.