Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Olyan játékoscsomagot ajánlott fel a Manchester City Kane-ért, hogy azzal a Tottenham bajnokesélyes lett volna

Az angol Harry Kane a labdarúgó világbajnoki selejtezõk 4. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 5. - 11:57

Brit sajtóértesülések szerint a Manchester City nagyon kétségbeesetten próbálta leigazolni Harry Kane-t a Tottenhamtől, még öt játékost is hajlandók lettek volna odaadni.

A Manchester City mindenképpen szeretett volna egy támadót szerezni a nyáron, ráadásul nem kis nevekben gondolkodtak. Felmerült Romelu Lukaku és Erling Haaland neve is, végül Harry Kane lett az, akire mindent felhelyeztek.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Korábban úgy lehetett tudni, hogy Pep Guardiola együttese 120 millió euró feletti összegeket küldött a Tottenhamnek, hogy el tudják hozni az angol támadót, ám mindig ajtót mutattak nekik, akárhány ajánlatott küldtek.

A brit The Athletic szaklap tudomása szerint pedig a City annyira kétségbeesett volt, hogy egy öt játékosból álló csomagot ajánlott fel az észak-londoni együttesnek, nem is akármilyen nevekkel: Gabriel Jesus, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Aymeric Laporte és Rijad Mahrez.

Ez a névsor pedig bőven elegendő lett volna a Tottenham számos problémájának orvoslására, köztük a középhátvéd posztéra, ráadásul a támadószekció is bődületesen megerősödött volna, ami automatikusan Bajnokok Ligája indulóvá tette volna a csapatot.

Daniel Levy azonban így is nemet mondott, hajthatatlan volt, nem akart megválni az angol válogatott támadótól, aki saját nevelésű játékos egyben. A manchesteri kékek így hiába próbálkoztak, semmi nem jutott eredményre.

Harry Kane később pedig maga is bejelentette, hogy nem akarja elhagyni a klubot és legalább egy szezonra még biztosan marad. A City pedig végül csatár nélkül maradt, így a szezont várhatóan hamis kilencessel fogják végigjátszani.